Doe mee in het testteam Gamification van werk

Testteam Gamification, iets voor jou?

Testteam Gamification, iets voor jou?

Wil jij mee voorop lopen in ontwikkelingen op het gebied van de kwaliteit van werken? Met als insteek dat we er nu meteen iets aan kunnen veranderen door de structuur van samenwerken te verbeteren? Geef je dan op voor het testteam Gamification van werk. 

Leer de aanpak Gamification van werk

Ontdek de mogelijkheden van de aanpak met de 52 speelkaarten. Leer de aanpak kennen, verzin per spelregels een paar voorbeelden voor in de werksituatie, hoe kun je iedere kaart inzetten in het werk om daar de energie te laten stromen, wat kan een direct effect in het werk en de werkomgeving zijn? Dit onderdeel wordt uitgevoerd in de e-learning omgeving van deze website.

Start een verandering in je werk met Gamification

Zet de aanpak in werking op je werk. Lukt het om games in het werk met je collega's te starten? Dit deel voer je uit in je eigen organisatie. 

Als je wilt: start een game op in een andere organisatie

Voor de gamedesigners die er geen genoeg van kunnen krijgen bieden we de mogelijkheid om je verder te bekwamen in je nieuwe vak van gamedesigner door in een andere organisatie een game op te starten. Je krijgt dan met een andere cultuur, andere mensen en manier van organiseren te maken. Prima op je vak onder de knie te krijgen.

Meer weten / aanmelden?

Business-ballgame

info@business-ballgame.nl

06-41118327

20140827_173341