Spreker Han de Regt

Spreker
Han de Regt

Spreker Han de Regt

Nodig Han de Regt uit voor versnelling van verandering in jouw organisatie.
Uit een voorgesprek volgt de aanvliegroute van een verhaal waarin de toehoorders worden meegenomen. Han de Regt heeft vele rollen in het bedrijfsleven vervuld, was in twee takken van sport Nederlands Kampioen (roeien en baanatletiek), 12 jaar lang topsporter in het roeien (brons WK 1990) en is thans met Business-ballgame succesvol ondersteuner van veranderprocessen in het bedrijfsleven.    

Sport als leerschool

Han zal met verbluffende vergelijkingen laten zien wat we van sport kunnen leren. Hoe kan het dat de spelregels in sport de deelnemers uitdaagt tot topprestaties en de spelregels in het werk ons verlammen? En hoe lukt het de sport om uitdagend te blijven terwijl innovaties in het werk leiden tot steeds meer werkdruk en motivatieproblemen?

Gamification van werk

Gamification van werk is de nieuwste trend in motivatie van medewerkers. Met zijn aanpak heeft Han het recept voor een blijvend hoog energieniveau van mensen in veranderprocessen ontwikkeld. Gamification van werk verlegt de focus van een abstract veranderdoel in de organisatie naar in actie zijn in het veranderproces. De spelregels van Gamification creëren op een deel van het werk een geheel nieuwe context in het dagelijkse werk. 

Steeds Beter Worden

Een topbedrijf ontstaat op de werkvloer. Op de werkvloer zitten de mensen met passie, creatief denkend als het gaat om het servicen van de klant en het willen leveren van mooie producten, om elke dag met een goed gevoel naar huis te kunnen gaan. De meeste veranderprocessen maakt mensen verandermoe. Dan weer een nieuw productieproces, nieuwe administratieve afspraken, meer controles, het is steeds niet meer dan 'anders'. Medewerkers ervaren het steeds minder vaak als 'beter'. Laat mensen zelf aan de basis van verandering staan en ze gaan vliegen! De aanpak Steeds Beter Worden biedt voor directie en management structuur in een verandertraject en voor teamleiders en medewerkers alle ruimte om zelf in vier stappen aan de basis van het verbeteren van de organisatie te staan.

Resultaten bijeenkomst met Han de Regt

Verbazing - Inspiratie - Plannen - Afspraken - Acties

   

Meer weten? Han de Regt uitnodigen?

Business-ballgame

info@business-ballgame.nl

06-41118327

20140827_173341

Plaatje Werken is (be)leven

Werken is (be)leven

    

Plaatje drie stappen in organisatieontwikkeling - klein

Han de Regt in actie

    

Han uitleg doel en trainingsschema - kleiner

Cadeau voor de deelnemers

Cadeau voor deelnemers

    

Deelnemers aan de presentatie / workshop kunnen direct aan de slag met Gamification van hun werk met de Gamificationkaarten.

    Impact in het werk, daar gaat het Han om! 

   

Gamificationkaarten