Overzicht van onze producten en diensten

Onze producten en diensten

Overzicht van onze producten en diensten

  

Missie van Business-ballgame

Effectiviteit en werkplezier verhogen
in organisaties die opgegroeid zijn met een focus op efficiënte processen
en die nu de onbenutte capaciteit van hun mensen willen ontdekken en inzetten
maar nog niet weten hoe dat helemaal op eigen kracht te bereiken.

         

Is dit ook iets voor jouw werkomgeving / organisatie?

   

Ik wil meteen van start. Wat is de snelste manier?

Koop de set Gamificationkaarten inclusief handleiding en mogelijkheid om ons vragen te stellen om in jouw werk van start te kunnen! 

    

Dit is zeker iets voor onze organisatie. Is het mogelijk om in een presentatie meer te weten te komen over dit actiegerichte verbeterprogramma?

Dat kan zeker! Vraag meer informatie via 'Contact' in de navigatie van de website.

   

Ik wil het graag met mijn team beleven. Kunnen we in een workshop een soort aftrap doen voor een eigen 'sociale innovatie'-programma?

Er zijn workshops van 2 uur tot 8 uur. We bespreken jullie uitdaging vooraf goed door en reken er maar op dat het team direct na de workshop in actie is. Alle fasen hebben we in de workshop al doorlopen en beleefd. 

    

We willen graag een programma van drie maanden met begeleiding. Hoe concreet kunnen we doelstellingen afspreken?

We spreken heel concrete doelstellingen af tot op het niveau van KPI's. Maar, ... de aandacht en controlemechanismen zitten minder bij 'resultaten' en meer bij 'handelingen / in actie zijn'. Want als medewerkers in actie zijn en die acties worden gedurende een ronde steeds concreter en doelgerichter, dan komen er prima resultaten uit.

 

Nou, kan het ook iets innovatiever?

Jazeker! In deze website zit een complete gameomgeving om met ieder zakelijk onderwerp met teams en hele organisaties IN HET DAGELIJKS WERK te innoveren op weg naar meer plezier en effectiviteit in het werk.

   

Nog andere producten en diensten?

Business-ballgame begeleidt topsporters die interessanter willen worden voor het bedrijfsleven. Kijk bij Sportification (item in de navigatie van deze website) en op de website van onze partner www.athletes4business.com

20140827_173341